Barberpole Perruqueria Boada
Barberpole Perruqueria Boada
Boada Perruquers
Telèfon 972460809 972 46 08 09
Consells:  La caiguda del cabell Perruqueria per a homes Boada perruquers

Consells Perruqueria Boada: La caiguda del cabell

 

Durant la tardor i la primavera la caiguda del cabell es multiplica, fent saltar les alarmes i disparant les consultes a les perruqueries i dermatòlegs.
Davant la preocupació que això representa el més important és tranquilitzar-se i pensar que és tracta majoritariament d’un procès de regeneració natural del cabell que s´estabilitza per si mateix.

 

Causes

Perdre fins a 100 cabells al dia és normal però l´estrès, la genètica, la falta de ferro o de calci, l’us de certs medicaments o les alteracions hormonals poden aguditzar el problema.

Tractaments

Un programa cosmètic especific de xoc ajuda a controlar la situació. Hi ha xampús anticaiguda, (deixant sempre que actui l´escuma minim 2 minuts), ampolles o sol.lucions amb aminexil o minoxidil que són els més efectius ja que porten principis actius que actuen sobre el fol.licule pilós i activen la circulació del cuir cabellut. Per funcionar bé necessiten constància utilitzant-los diariament en un periode mínim de 3 mesos.

Dieta

El cabell necessita nutrients, vitamines i minerals com el ferro i el zenc, que estimulen la creació de la queratina (la proteïna constituent del cabell). Es pot trobar amb productes que continguin civada. La fruita seca (les nous) i el tomàquet, rics en vitamina B, també ajuden a enfortir el cabell.

No utilitzem cookies, no recaptem ni cedim dades de caràcter personal dels usuaris. Click AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies.

¡html Vàlid! ¡CSS Vàlid!