Barberpole Perruqueria Boada
Barberpole Perruqueria Boada
Boada Perruquers
Telèfon 972460809 972 46 08 09
Alta usuari Perruqueria per a homes Boada perruquers a Cassà de la Selva

Alta usuari

 

Els camps marcats (*) són obligatoris

Email:(*)

Repeteix l'email:(*)


Contrasenya (mínim 6 caràcters): (*)


Repetir contrasenya: (*)

Nom:(*)

Cognom:(*)

Segon cognom:

Adreça:

Codi postal:

Població:

Data de naixement:

Telèfon:(*)

Telèfon:Consenteixes que mantinguem les teves dades en els nostres fitxers d’acord amb les condicions que s’expressen a continuació?   


INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
El consentiment explícit suposa la legitimació pel tractament de les seves dades.
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Carme Boada Font - NIF: 40316294P Dir. Postal: Carretera Provincial 142 - 17244 Cassà de la Selva
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Oferir la possibilitat de reservar hores pel servei de perruqueria; i/o facturació del servei.
CONSERVACIÓ DE LES DADES:Les seves dades formaran part de la nostra base de dades durant el temps necessari per complir el servei i les disposicions legals.
LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’inscripció.
DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades internacionals.
ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Boada Perruquers., a Carretera Provincial 142 - 17244 Cassà de la Selva a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD). Així mateix, sol·licito la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-lo com a client.
INFORMACIÓ ADICIONAL: Pot sol·licitar informació adicional a l'adreça del responsable.

   He llegit i accepto el tractament de dades personals i la política de privacitat.

   He estat informat de forma clara, entenc, consenteixo i accepto les condicions de l’ús del formulari de tractament de dades.

   Accepto que les meves dades identificatives siguin incloses per a finalitats comercials de Boada Perruquers

protecció