Barberpole Perruqueria Boada
Barberpole Perruqueria Boada
Boada Perruquers
Telèfon 972460809 972 46 08 09
Barber Joan Boada - Perruqueria per a homes Boada perruquers

Història de Boada Perruquers

 

En els anys de la postguerra, Joan Boada, era un de tants barbers del poble de Cassà de la Selva, malgrat tot, en aquells temps difícils, havia de compaginar el seu ofici de barber amb la feina del suro.

L’octubre del 1965, el seu fill, en Josep, continuant la vocació del pare, inaugura una perruqueria per a homes. Un local completament innovador per l’època, que oferia el servei de tall a navalla, afaitades i tractaments capil•lars.

Fent ja una tradició de família, la Carme, la néta d’en Joan Boada, s’incorporà al negoci, donant un nou ventall de possibilitats a la clientela, i creant així Boada Perruquers per a homes.

 

Boada perruquers, està situat a la carretera Provincial nº142 de Cassà de la Selva, on en Josep i la Carme treballaven plegats durant molts anys. Els hi agradava participar en desfilades, demostracions i campionats de perruqueria, on donaven a conèixer tota la moda masculina més actual amb tall de cabell, color i pròtesis capil·lars.

Boada perruquers per a homes, juntament amb diverses cases comercials, protagonitzaren el Show Moda Disseny, unes grans desfilades de moda que es va repetir al llarg de 17 anys, presentant les últimes tendències en pentinats i talls de cabell, amb un escenari ple de models que lluïen tota la moda de la temporada.

Show Moda Disseny es va iniciar a la terrassa d´un Bar Musical de Cassà de la Selva. Degut al nombrós públic assistent es va repetir al mateix any a la Festa Major de Campllong.

Els anys desprès, el grup Show Moda Disseny va actuar per diferents escenaris de pobles aclaparant moltísim èxit i expectació. Els últims anys decidiren actuar només dins el marc la Festa Major de Cassà per així concentrar més de 100 models i més 2000 persones de públic assistent.

Innovem dia a dia per oferir el millor servei de perruqueria masculina als nostres clients.

Desfilada show moda disseny Perruqueria Boada

No utilitzem cookies, no recaptem ni cedim dades de caràcter personal dels usuaris. Click AQUÍ, per a més informació sobre la Política de Cookies.

¡html Vàlid! ¡CSS Vàlid!